Jika menyebut nama Datuk Seri Siti Nurhaliza siapa yang tidak mengenalinya. Beliau merupakan penyanyi tersohor negara yang kian lama menjadi pujaan hati masyarakat Malaysia hingga ke hari ini.

 

Beliau sudahpun sampai ke tahap yang begitu tinggi dengan apa yang dihajati mungkin sudah tercapai. Alangkah indahnya bilamana seorang insan berhati mulia seperti Datuk Siti. Kini sitizoner telah dilancarkan oleh beliau sendiri bagi membantu para peminatnya yang ditimpa musibah.

Tabung itu juga dilancarkan bersempena dengan majlis ulang tahun ke-14 kelab peminat Sitizoner.

sumber : astro gempak

Namun begitu, apa yang membuatkan masyarkat tersentuh bila mana beliau mengatakan para peminatnya adalah keluarga dan hartanya. Walaupun sudah berjaya hingga ke hari ini tetapi para peminatnya tidak pernah dilupakan.

“Jadi hari ini ada empat ahli yang terpilih menerima Tabung Sitizoner ialah Irham Hafidz, keluarga Allahyarham Darjadi Duprayitno Dapat dari Indonesia, Shaihanim Shariff dan dari Singapura zarina Omar atau dikenali sebagai Che Puteh”.

“Sebenarnya, ini adalah kejutan yang dibuat sebab mereka yang hadir pada hari ini tak tahu wang sumbangan itu datang daripada yuran penyertaan,” katanya.

sumber : rojak daily

Sempena ulang tahun kelab peminat Siti itu, ia dihadiri lebih 300 orang termasuk dari Singapura, Brunei dan, Indonesia.

Teruskan layari Deenamik.com dan like FB page Deenamik untuk dapatkan info-info terkini serta isu-isu viral dari dalam dan luar negara.

Berminat untuk iklan atau artikel anda dipaparkan di laman Deenamik ? Hubungi kami di admin@deenamik.com

Sumber : mStar

Facebook Comments

Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here