Baru-baru ini, Celcom Axiata Berhad (Celcom) mengumumkan pelan pasca bayar terbaharu yang menawarkan lebih banyak keistimewaan gaya hidup kepada pelanggan termasuk tiket penerbangan pergi balik percuma ke mana-mana destinasi negara Asean.

Pelanggan Celcom First juga berpeluang untuk memilih salah satu daripada dua keistimewaan iaitu keistimewaan sekali untuk tiket penerbangan atau keistimewaan bulanan yang menggabungkan dua keistimewaan gaya hidup yang ditawarkan rakan niaga Celcom.

Loading...

Timbalan Ketua Pegawai Eksekutif Operasi Perniagaannya, Azwan Khan Osman Khan berkata pelanggan Celcom First bukan saja menikmati data malah pelbagai keistimewaan gaya hidup yang memuaskan.

“Kami sentiasa ingin memastikan pelanggan memperoleh pengalaman terbaik daripada Celcom tanpa mengira sama ada melalui ruang digital atau aktiviti gaya hidup harian mereka,” katanya pada pelancaran Celcom First Lifestyle di sini, hari ini.

BACA JUGA :   Dapatkan Koleksi Tudung Ariani Di Guardian Sempena Hari Lebaran Ini

celcom axiata berhad

Beliau berkata, pengguna yang melanggan First Platinum pada harga RM148 (60GB) atau First Platinum Plus pada RM188 (100GB) selama 12 bulan akan menikmati keistimewaan baru secara automatik.

Menurutnya, keistimewaan itu membabitkan perayauan data percuma dan panggilan serta pesanan ringkas (SMS) tanpa had ke sembilan negara Asean (First Platinum Plus), data perayauan percuma ke sembilan negara ASEAN (First Platinum) dan AnydayGB percuma.

“Mereka juga boleh menikmati akses premium Iflix dan Yonder Music tanpa had secara percuma dan salah satu daripada keistimewaan gaya hidup yang ditawarkan,” katanya.

celcom axiata berhad celcom axiata berhad Azwan berkata, pihaknya turut menawarkan keistimewaan gaya hidup untuk pengguna yang melanggan selama 12 bulan dengan First Gold pada harga RM80 (20GB), First Gold Plus pada RM98 (40GB) atau First Gold Supreme pada RM128 (RM50GB).

BACA JUGA :   Informasi Sangat Berguna - Penjagaan Telinga Anda

“Mereka juga akan menikmati keistimewaan secara automatik seperti AnydayGB percuma, akses premium Iflix dan Yonder Music tanpa had secara percuma dan salah satu daripada dua keistimewaan yang ditawarkan,” katanya. 

Untuk tidak terlepas sebarang informasi mengenai isu ini, pastikan anda sentiasa layari Deenamik.com dan like FB Page Deenamik.

Berminat untuk iklan atau artikel anda dipaparkan di laman Deenamik ? Hubungi kami di admin@deenamik.com

Sumber: Berita Harian

Facebook Comments

Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here