Daulah Educonsult membuka peluang kepada anda diluar sana untuk  melanjutkan pelajaran ke luar negara dalam bidang yang diminati. Antara bidang yang ditawarkan ialah, Perubatan, Farmasi, Pergigian, Syariah, Usuluddin, Ulum Islamiah (Pengajian Islam), Veterinar, Engineering, Bahasa Arab dan lain-lain bidang.

Daulah Educonsult adalah sebuah syarikat berdaftar (975521-H) yang dibina atas semangat dan keyakinan terhadap dunia pendidikan. Pendidikan pada hari ini merupakan sebuah elemen yang sangat penting dalam usaha menyusun ketamadunan seiring dengan perkembangan zaman.

Daulah Educonsult percaya bahawa pendidikan dan pengajaran adalah hak yang wajar dikongsi oleh semua insan. Kepercayaan inilah yang dipegang oleh Daulah Educonsult dalam menabur bakti di dalam bidang ini.

Anda juga berpeluang untuk menyambung pelajaran anda di universiti luar negara seperti:

daulah educonsult

Mesir

daulah educonsultIndonesia

  daulah educonsult  Russia

daulah educonsult                                                              Poland

BACA JUGA :   Nanas Sarawak Berpotensi Untuk Dipasarkan Ke Luar Negara

daulah educonsultBangladesh

daulah educonsultTurki

dan banyak lagi negara-negara lain!

Keistimewaan yang bakal anda perolehi  ialah, Kos sara hidup semasa pengajian yang rendah termasuk kos pengajian yang berpatutan. Anda tidak perlu bimbang, kerana universiti-universiti yang kami tawarkan mempunyai ramai pelajar Malaysia. Syarat kemasukkan ke universiti di Mesir hanya memerlukan sijil SPM/STAM sahaja.  Selain itu, pelajar lepasan SPM juga berpeluang mengambil pre-medical di Rusia.

Keistimewaan lain, para pelajar juga berpeluang untuk mempelajari dan mendalami adat dan budaya masyarakat luar, terutamanya dari segi bahasa pertuturan, kepelbagaian sajian makanan, bergaul dengan masyarakat peribumi disana.

Pengajian adalah dalam Bahasa Arab (Pengajian Islam), Rusia (Kejuruteraan ) dan English. Anda juga berpeluang menguasai bahasa selain Bahasa Melayu seperti Bahasa Arab, Rusia, English, Bangladesh dan Poland. Suasana persekitaran universiti yang sesuai untuk pelajar muslim dan rakyat Malaysia. Banyak lagi keistimewaan bakal anda perolehi, jika menggunakan khidmat Daulah Educonsult SDN. BHD.

BACA JUGA :   Kisah Travelog 2 Hari 1 Malam Di Pulau Langkawi

Universiti yang ditawarkan mempunyai pengiktirafan oleh Kementerian Pendidikan Tinggi Malaysia, Jabatan Perkhidmatan Awam Malaysia, Agensi Kelayakan Malaysia, Majlis Perubatan Malaysia, Majlis Pergigian Malaysia, Persatuan Farmasi Malaysia. Jadi, apa tunggu lagi segera lah berdaftar dengan Daulah Educonsult SDN. BHD.

Jangan menyerah MENGEJAR IMPIANMU…Together let’s design your future

Maklumat lanjut anda boleh ke laman sesawang Email: daulahmedic@gmail.com atau Tel no. 0132090322 (Tuan Syed Fuad),0189624322 (Consultant), 0392851322 (Pejabat)

Atau anda boleh datang terus ke Daulah Educonsult SDN. BHD. Di alamat No. 1-19, Jalan Pandan Prima 2, Dataran Pandan Prima, 55100 Kuala Lumpur

Untuk tidak terlepas sebarang informasi mengenai isu ini, pastikan anda sentiasa layari Deenamik.com dan like FB Page Deenamik.

Berminat untuk iklan atau artikel anda dipaparkan di laman Deenamik ? Hubungi kami di admin@deenamik.com

Sumber: Daulah Educonsult SDN. BHD.

Facebook Comments

Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here