Anda masih tercari-cari di mana tempat untuk dapatkan tawaran istimewa tahun 2018 ini. Masih tidak menemui tempat untuk membeli buku dengan pemberian diskaun yang sangat WOW!? Terlalu lama untuk menemui sasaran anda untuk mendapatkan buku pada harga yang lebih murah? Anda juga sudah menghabiskan banyak masa di laman-laman sesawang bagi memenuhi keinginan? Jangan stop lagi, teruskan baca untuk mengetahui lebih banyak promosi yang Daulah Online Bookstore berikan kepada anda.

 

Kini anda tidak perlu risau, Daulah Online Bookstore kini menawarkan diskaun sebanyak 20% dan keatas, ini pastinya mengurangkan beban anda semua.

Kini Tafsir Ibnu Katsir, Tafsir Al-Quran lengkap 30 juzuk ini ditawarkan dengan diskaun sebanyak 50% kepada setiap pembeli. Lebih menarik, anda turut berpeluang menikmati pelbagai jenis buku daripada Hamka secara percuma dengan setiap pembelian Kitab Tafsir Ibnu Katsir.

tawaran istimewaJadi apa tunggu lagi!? Jangan lepaskan peluang ini.

Harga sebelum diskaun RM825.00, selepas diskaun hanya RM425.00. Separuh harga hanya ada di Dauah Online Bookstore. Tidak perlu bergerak jauh untuk mendapatkan buku pilihan anda, hanya perlu melayari laman sesawang Daulah.com dan buat pilihan.

Selepas itu masukkan maklumat yang diperlukan untuk memudahkan urusan penghantaran terus ke lokasi anda. Kini segalanya ada dihujung jari anda, hanya tekan butang skrin handphone, buat pesanan anda barang akan sampai.

Jangan melepaskan tawaran istimewa dari Daulah Online Bookstore. Pastikan anda mengambil peluang ini selagi diskaun masih diberikan.

tawaran istimewa

Untuk senarai penuh promosi buku-buku Bestseller yang ditawarkan, anda boleh klik link Daulah Bestseller dan pilih buku-buku idaman anda.

BACA JUGA :   Daulah Online Bookstore Tawarkan Buku-Buku Bestseller Dengan Harga Termurah Di Malaysia!

Harus diingat, promosi adalah terhad. Jadi, pastikan anda tidak ketinggalan untuk dapatkan buku-buku dengan harga istimewa ini. Sentiasa layari Daulah.com dan Like FB Page Daulah Online Bookstore untuk ketahui promosi-promosi terkini dan harga diskaun berganda yang ditawarkan setiap hari.

Bagi memudahkan urusan, anda boleh Subscribe untuk notis promosi terbaru di Daulah Online Bookstore.

Facebook Comments

Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here