Sesiapa yang sering  tercari-cari makanan berperisa pedas tu boleh lah datang ke Domino’s. jangan tunggu lagi, mungkin anda belum tahu kan? Haa cepat pergi ke Domino’s untuk merasai keenakan perisa baru pizza! Sebelum tu, baca dulu apa yang unik tentang pizza Samyeang yang patut anda cuba hari ini.

 

samyeang
gambar hiasan
Loading...

Penerangan ini pasti akan membuat anda mula jatuh cinta pada pizza Samyeang. Orang kata kalau tak kenal maka tak cinta kn? Haa anda perlu baca juga sebelum mencubanya okay..jom baca!

Sebelum itu, jom kita kenali terlebih dahulu 3 jenis pizza Samyeang yang diperkenalkan khas buat anda semua iaitu samyeang Tuna Pizza, samyeang Chiken Pizza dan samyeang Beef Pizza. Lihat ni, ada 3 jenis yang diperkenalkan, nak cuba ketiga-tiga sekali gus atau macam mana? Jiran sebelah tu dah order tu anda bila lagi?

samyeang

Rasanya dibuat khas dengan gabungan rasa manis, pedas dan keenakannya sehingga menjilat jari..wow!

Untuk mendapat nilai yang lebih baik, pelanggan boleh memesan 2 Pizza Deal dan menikmati pizza terbaru dengan lebihan keju. Harga ditawarkan adalah RM33 untuk 2 pizza bersaiz regular, RM55 untuk 2 piza bersaiz besar dan RM77 untuk pizza bersaiz eksktra besar.

samyeang
2 pizza deals with extra Mozzarella Cheese

Manakala yang nak makan secara personal tu Piza Samyeang bersaiz personal ditawarkan pada setiap hari Selasa dalam Super Tuesday dengan tawaran harga serendah RM3.90 untuk tempahan dalam talian dan RM4.90 untuk tempahan di kaunter.

Kalau rasa malas nak bergerak sebab bimbang kesesakan di jalan raya anda juga boleh membuat pesanan menerusi talian 1300-888-333 atau terus melayari http://www.dominos .com.my/, selepas anda menikmati kelazatan pizza Samyeang tu mesti anda semakin jatuh cinta.

samyeang

Dengan kunyahan kriuk kriuk pertama tu pastinya anda merasai kehebatan rasa manis dan pedas piza ini membuatkan anda seperti berada di Korea dan sukar melupakannya..kriuk .. kriuk … sedap sekali

Kalau dah baca tu mesti teringin nak rasa kan? Cepat order, nak terus ke kedai pun boleh, nak tu tunggu pizza datang rumah pun boleh. Hubungi mereka di 1300-888-333 sekarang!

Untuk tidak terlepas sebarang informasi mengenai isu ini, pastikan anda sentiasa layari Deenamik.com dan like FB Page Deenamik.

Berminat untuk iklan atau artikel anda dipaparkan di laman Deenamik ? Hubungi kami di admin@deenamik.com

Facebook Comments

Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here