Bimbang masalah kesukaran melihat dengan jelas? Sukar membaca akhbar pada jarak dekat? Silau ketika memandu? Power cermin mata semakin meningkat? Kini anda tidak perlu risau lagi, Eye Care Chewable Tablet adalah produk berdaftar yang diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) sedia membantu anda mengatasi masalah rabun.

 

Ramai yang mengalami masalah rabun dan hanya bergantung kepada alternatif penggunaan cermin mata. Tapi pernahkah anda terfikir cara untuk mengurangkan masalah ini? Setiap tahun anda perlu ke kedai untuk menukar cemin mata kerana power mata semakin meningkat. Malahan anda juga terpaksa menyimpan duit untuk membiayai kos penukaran tersebut.

Melalui produk Eye Care Chewable Tablet ini, ia pasti membantu anda mengurangkan masalah rabun dari terus menjadi penghalang untuk melihat keindahan alam semulajadi.

eye care

Hanya kunyah Eye Care Chewable Tablet sebiji pada waktu pagi dan sebiji pada waktu malam. Berikut merupakan manfaat Eye Care selepas menggunakannya;

  • Power cermin mata anda semakin berkurangan dan penglihatan semakin baik.
  • Tidak perlu bergantung pada cermin mata untuk melihat lebih jelas.
  • Memandu dengan lebih selesa, jelas dan lebih selamat pada waktu malam.
  • Membantu mengatasi masalah berkaitan mata.
  • Dapatkan semula penglihatan yang lebih baik.

eye care

  1. Rabun Jauh (Myopia)

Rabun jauh merupakan kesukaran melihat pada sesuatu objek yang jauh. Bergantung kepada tahap rabun yang dialami seseorang. Rabun jauh adalah proses semulajadi yang terbentuk dengan pantas terutama sekali kanak-kanak sekolah atau remaja, dan terus berlaku semasa proses membesar.

  1. Rabun Dekat (Hyperopia)

Kesukaran melihat objek dekat berlaku keatas individu yang mengalami rabun dekat. Hal ini disebabkan imej ditumpukan di belakang retina bukan di atasnya. Terjadi disebabkan oleh bebola mata yang terlalu kecil atau kuasa menumpu semakin lemah.

  1. Rabun Silau (Astigmatism)

Kesukaran memberi focus kepada sesuatu objek samada dekat ataupun jauh disebabkan terdapat sinar-sinar cahaya yang timbul disekeliling sesuatu objek. Sinar tersebut dari sesuatu objek terfokus pada retina dan di hadapan atau belakang retina.

Fomula Utama digunakan Eye’s Care Candy

Lutien, Vitamin C, Susu Kambing, Ekstrak Biki Bunga Matahari, Tomato, Bilberry, Carrot, Brokoli, Elderberry, Apple.

eye care

Oleh itu, anda seharusnya bertindak sekarang dan jangan sesekali membiarkan masalah ini berterusan. Dapatkan Eye Care Chewable Tablet anda sekarang !!

Teruskan layari Deenamik.com dan like FB page Deenamik untuk dapatkan info-info terkini serta isu-isu viral dari dalam dan luar negara.

Berminat untuk iklan atau artikel anda dipaparkan di laman Deenamik ? Hubungi kami di admin@deenamik.com

Facebook Comments

Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here