Siapa yang tidak gentar apabila mendengar rambut mereka dibakar? Siapa yang akan membiarkan rambut mereka rosak? Gaya dan penjagaan rambut amat penting pada setiap individu. Gaya rambut juga adalah salah satu aspek yang memberi keyakinan pada diri seseorang.

 

Tapi siapa pula akan mencuba kaedah ini? Mereka yang berhati kering sahaja akn mencuba perkara baru tersebut yang semakin popular dalam kalangan masyarakat hari ini terutama golongan remaja.

Kaedah terbaru yang digunakan oleh pemilik kedai Kaizo Salon N Spa pada hari ini. Bagi yang ingin mencuba pengalaman baru mereka boleh mengunjungi Kaizo N Spa yang terletak di Mumbai, India milik ‘Meet Gala’.

sumber foto : mynewshub

Usahawan seharusnya mencontohi mereka yang kreatif dan berani melakukan inovasi dalam perkhidmatan gunting rambut. Siapa yang lebih banyak menjana idea dan mendapat tempat dihati masyarakat maka merekalah yang akan terus maju ke hadapan.

Kaizo Salon N Spa kini telah menunjukkan idea kreatif dan unik mereka sebagai perkhidmatan terbaru. Pasti ramai yang ingin merasai pengalaman tersebut dan melihat sendiri proses ia dilakukan bukan?

Untuk proses bakar rambut itu, salon berkenaan akan menyapu pewangi khas ke rambut supaya ia tidak berbau terbakar. Bahan kimia diletakkan untuk mengelakkan kecederaan pada kepala dan ia merupakan ciptaan bapa beliau sendiri yang merupakan jurutera kimia.

sumber foto : mynewshub

“selepas itu saya akan menyikat rambut bagi menghilangkan rambut bercabang”,” kata Meet Gala.

Sumber: MYNEWSHUB

Untuk tidak terlepas sebarang informasi mengenai isu ini, pastikan anda sentiasa layari Deenamik.com dan like FB Page Deenamik.

Berminat untuk iklan atau artikel anda dipaparkan di laman Deenamik ? Hubungi kami di admin@deenamik.com
 
Daulah.com

Facebook Comments

Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here