Apa yang sedang anda bayangkan bila kedengaran Quill City Mall sedang menanti kedatangan anda semua pada awal Februari ini di Kuala Lumpur? Pasti anda tertanya-tanya apakah yang bakal disaksikan apabila tiba kunjung ke Quill City Mall itu nanti.

 

Sudah pasti mereka membuat satu kejutan besar buat seluruh masyarakat kerana Quill City Mall KL akan buat sambuatan besar-besaran Chinese New Year yang bakal diaraih bersama seluruh rakyat Malaysia.

Terdapat pelbagai aktiviti beserta hadiah lumayan menanti anda. Satu daripadanya adalah tiket penerbangan secara percuma yang bakal anda menangi. Haa tunggu apa lagi? Pastikan anda tidak melepaskan peluang berharga ini, bukan datang selalu malah diraikan sekali pada setiap tahun.

Pada kali ini tema yang dipilih oleh Quill City Mall adalah Prosperty With Singging In The Spring. Untuk pengetahuan para pembaca juga ia adalah hasil kerjasama dengan TV8, dan drama mini bersiri juga bakal dipertontonkan kepada anda semua. Wah, nampaknya mereka berkerja keras pada kali ini untuk memeriahkan lagi sambutan Tahun Baru pada awal Februari nanti.

Drama yang berkisarkan tentang 3 keluarga yang berbeza terleka dalam mencari kemewahan hidup sehingga lupa akan erti sebenar sambutan Tahun Baru Cina. Bukan sekadar anda menyaksikan drama tersebut, tetapi Quil City Mall ingin anda semua memahami dan merasai keharmonian dan kemakmuran yang sepatutnya wujud dalam realiti kehidupan yang kian pudar dalam masyarakat kita pada hari ini.

Baru-baru ini Grand Launch Prosperity With Singing In The Spring pada 27 Januari telah berlangsung pada pada jam 1 petang, pasti ramai yang menyertainya, bertemu dengan pelakon mini siries Singing In The Spring dan bergambar bersama mereka. Tarian singa juga dapat disaksikan.

Wow sungguh menarik! Bukan itu sahaja, pada 3 Februari juga Qull City Mall membuat tayangan perdana untuk Singing In The Spring The Movie, promo tour untuk CNY album dan pelancaran GO GO Wonderful atau dikenali sebagi mobile truck. The Greatest International Circus juga khas buat anda semua.

Masih terdapat banyak lagi bakal menanti anda, misalnya apabila berbelanja sebanyak RM 88 anda bakal memperolehi Ang Pao limited edition dan untuk RM 188 anda berpeluang memutarkan Wheel of Prosperty.

Quill City Mall

Ada baucer beli-belah untuk dimenangi, kemudian pas masuk ke Prosperity playland, pas masuk ke The Greatest International Circus tiket dan banyak lagi termasuklah Air Asia BIG Loyalty point.

Peluang yang datang bukannya selalu, oleh itu jangan lepaskan peluang berkunjung ke Quill City Mall Kuala Lumpur pada 3 Februari nanti.

Untuk tidak terlepas sebarang informasi mengenai isu ini, pastikan anda sentiasa layari Deenamik.com dan like FB Page Deenamik.

Berminat untuk iklan atau artikel anda dipaparkan di laman Deenamik ? Hubungi kami di admin@deenamik.com

sumber : ohbulan

Facebook Comments

Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here