Nombor Plat “GG”?

Pastinya ramai rakyat Malaysia yang teruja dengan berita bahawa nombor plat khas edisi GG bakal dikeluarkan. Nombor plat GG ini direka oleh Yayasan Modal Harta Insan. Buat anda yang menggemari “online gaming”, anda sudah pasti tahu betapa uniknya maksud bagi perkataan tersebut.

Nombor Plat GG

Tidak seperti maksud yang lazim digunakan dalam permainan video iaitu Good Game – nombor plat GG ini membawa maksud Great Generation.

Nombor Plat GG

Nombor siri bagi nombor plat tersebut adalah bermula dari GG 1 hingga GG 9999. Dilaporkan, nombor pendaftaran GG ini akan dijual bermula awal bulan Februari nanti.

Berapa Pula Harganya ?

Menurut PaulTan.org, nombor plat bersiri G ini bermula dari G 1 hingga G 9999. Seperti yang dijangka, harga yang paling mahal adalah nombor plat G 1. Harga minimum yang telah ditawarkan untuk nombor plat tersebut adalah bermula dari RM500,000!

Nombor Plat GG

Manakala, harga yang paling murah untuk nombor plat GG pula adalah RM2,500. Hmmm, jadi bagaimana ? Ada yang berminat ke nak dapatkan nombor plat GG ini ke ?

Untuk tidak terlepas sebarang informasi mengenai isu ini, pastikan anda sentiasa layari Deenamik.com dan like FB Page Deenamik.

Berminat untuk iklan atau artikel anda dipaparkan di laman Deenamik ? Hubungi kami di admin@deenamik.com

Sumber: World Of Buzz

Facebook Comments

Loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here